photo

Pavel Němčák

shared this problem
2 years ago

Employees Involved

photo

Menion

Admin

Statistics

8
Comments
1
Views

Share

Tags

5
votes

WMS connect does not work

I downloaded Locus GIS v. 0.7.0. I tryed WMS services, but I can't connect to any WMS services.

Maybe I did something wrong.

Thanks

Add Comment

Comments (8)

photo
1

Seems to be different somehow. On one device (Note 3) which ran the older beta WMS are working. On a new device (Note 10.1 which is great for digitizing) none is working, regardless if written or chosen from favourites.

photo
1

"Process unsuccessful" at Sony Xperia z3 compact.

photo
1

I tried my wms url on locus PRO and it works fine. But it doesn't work on locus gis. (Same device)

photo
1

The same on S4mini duos and on Tab3.

photo Employee
1

Hello guys,

if WMS maps works correctly in latest Locus Pro, I'm sure it will also work correctly in next Locus GIS as both application share exactly same "core".

So for now, I'll mark issue as fixed and let me know if any problem with WMS happen in next version.

photo
1

Works fine for me. Thanks.

photo Employee
1

Perfect. Thanks to many bug-reports in Locus Map, I think that WMS is now quite stable and working. Anyway because it is quite complex system and because every map provider use some modifications, it is possible that something won't work as expected. In this case, feel free to report an url to these maps, I'll gladly improve it.

photo
1

Not working on mine. anyone got a wms they know works?

I have a nexus (lg) 5 with marshmallow installed and the recommended wms dont work, as well as . same error as above.

I am on version 0.9

THe WMS source is working in qgis.

Leave Comment

photo